Demcon

Välkommen till demoleringsmässan på InfraCity, Stockholm

DEMCON, 24 - 25 november, 2022. Branschens rivigaste mässa!

Demcon flyttas till 24-25 november 2022

Arrangörerna av Demcon 2020 höll ut i det längst för att kunna genomföra mässan den 24-25 september, 2020. Sedan fluttades den till 30 sept-1 oktober, 2021. Men trycket blev för hårt. Men med anledning av osäkerheten kring Corona-läget i Sverige var risken för stora att mässan 2021 skulel blivit en halvmesyr. Flera utställare har bokat av eller minskat sina montrar kraftigt då man tror att besökarantalet kommer att gå ner om mässan hålls i år.

“Jag tycker att det är oerhört tråkigt att behöva ta det här beslutet att flytta mässan ett år fram i tiden till november 2022. Men vi ser ingen annan utväg. Det tar tid för våra utställare att förbereda sitt deltagande. Skulle vi ha väntat med det här beslutet till efter semestern hade det varit omöjligt både för utställarna och oss som arrangörer att skapa en riktigt bra mässa”, säger Jan Hermansson.

“Även om restriktionerna nu hävts till viss del så är branschen tydligt märkt av pandemin. Rapporterna är också många om att smittspridningen ökar igen och att en fjärde våg är at vänta. I ljuset av detta känns det rätt att flytta mässan till 2022 efetr Bauma som hålls i oktober. det är ingen idé att lägga en mässa som DEMCON innan Bauma”, tillägger Hermansson.

Demcon flyttas alltså till 24-25 november 2022 och kommer att arrangeras som vanligt på Inframässan vid Scandic Hotel Infracity i Bredden norr om Stockholm. Det blir förstås Demcon-kalas på torsdagskvällen den 24 november, 2022 med utdelning av det Svenska Demoleringspriset. I samband med mässan håller branschorganisationen för Byggnadsberedning sitt höstmöte.

Demcon Virtual Roadshow

DEMCON VIRTUAL ROADTRIP HÖSTEN 2020

Corona-pandemin ska inte kunna sätta käppar i hjulen för att demoleringsbranschen inte ska kunna ta del av nya maskiner och verktyg.
Därför har vi beslutat att genomför en virtuell DEMCON-mässa i höst som kommer att pågå under hela oktober, 2020.
Detta innebär att ett filmteam kommer att besöka en del av utställarna som skulle ha varit med på DEMCON i höst. Presentationerna kommer att sändas via våra webbportaler.

Efter presentationerna kommer livesändningar via Microsoft Teams anordnas där besökarna av livesändningarna kan prata direkt med tillverkarna och leverantörerna. Du som besökare kan alltså luta dig tillbaka och följa allt på nätet samt interagera om du önskar.

Formulär för att anmäla ditt deltagande kommer att publiceras här på Demcon.se inom kort!

Välkommen till höstens stora begivenhet: DEMCON Virtual Roadtrip 2020

Nyheter

Det svenska demoleringspriset

Nyheter

Det svenska demoleringspriset
Demcon 2020 Sponsors

Officiella tidningar för DEMCON:

Media Partner:

Plant and Equipment

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK